U bent hier: Home / Wiskunde / Hoe kan ik me inschrijven?

Hoe kan ik me inschrijven?

Test

De zomercursus is een onderdeel van een remediëringstraject.  Daarom dient elke deelnemer verplicht deel te nemen aan één van de ijkingstoetsen of aan een online zelftest.

 

  • ijkingstoets (inschrijven voor 31 mei 2017)
  • zelftest-programma A (studenten biochemie en biotechnologie, biologie, chemie, geografie, geologie, informatica, biomedische wetenschappen, farmaceutische wetenschappen en logopedische en audiologische wetenschappen)
  • zelftest-programma B (studenten fysica, wiskunde, ingenieurswetenschappen en bio-ingenieurswetenschappen)

Inschrijving

Algemene voorwaarden: http://www.kuleuven.be/onderwijs/levenslangleren/PermanenteVorming/Docs/algemenevoorwaarden

  • Inschrijven kan online via deze inschrijvingsmodule.
  • Bij deze inschrijving hoef je nog niets te betalen. Op de inleidende sessie op de eerste dag kan je het inschrijvingsgeld van 25 euro betalen. Gelieve gepast geld mee te nemen. Er kan enkel contant betaald worden.  Inschrijving start om 09H30.
  • Indien je (nog) niet over een studentenkamer beschikt, is overnachting in een universitaire residentie mogelijk tijdens de periode van de zomercursus. De kamerprijs bedraagt 120 EUR/ 4 nachten (= 30 EUR/ nacht incl. linnengoed) + waarborg van 20 EUR.

Lees vóór reservatie van de kamer ook deze algemene info door.

Opgelet: Kamerreservatie en betaling kan slechts tot 28/07/2017.  Na die datum kunnen geen kamers meer gereserveerd worden.  Uw kamerreservatie is pas definitief na ontvangst van betaling per overschrijving. 

Annulatie van de kamer na 28 juli is niet meer mogelijk.

Gelieve het bedrag van 120  EUR  over te schrijven voor 28/07/2017 op rekening  IBAN: BE60 7340 0666 0370   BIC: KRED BEBB met vermelding van uw naam en VGS nr 400/0013/14589.

Account owner: KU Leuven, Krakenstraat 3, B-3000 Leuven, Belgium

Financial institution: KBC, Bedrijvenkantoor Leuven, Brusselsesteenweg 100, B-3000 Leuven, Belgium