U bent hier: Home / Wiskunde

Wiskunde

De cursus is bedoeld voor toekomstige studenten wetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen, ingenieurswetenschappen, biomedische wetenschappen, farmaceuticsche wetenschapen en logopedische en audiologische wetenschappen.

Of je nu wetenschapper of ingenieur wil worden, wiskunde heb je altijd nodig. Het is dan ook geen overbodige luxe om met een stevige bagage aan wiskunde je studie aan te vatten. Stel je vast dat jouw bagagekoffer nog een beetje aangevuld moet worden, dan is een zomercursus wiskunde misschien iets voor jou.

Tijdens deze cursus van één week worden een aantal belangrijke wiskundige methoden en begrippen opgefrist. Dagelijks worden zowel theorie als oefeningen op een actieve manier in verschillende modules doorgenomen, met aandacht voor je studiemethode. 
 

De bedoeling van de zomercursus is enerzijds een opfrissing te geven van geziene leerstof, en anderzijds om de mogelijkheid te bieden om wat langer stil te staan bij de invoering van begrippen en technieken die voor sommige studenten nieuw zijn. Niet iedereen heeft immers dezelfde voorkennis.