U bent hier: Home / Bestuurs- en overlegorganen

Bestuurs- en overlegorganen Groep Wetenschap en Technologie

Bestuursorganen Groep Wetenschap en Technologie

Groepsbestuur

Het Groepsbestuur ontwikkelt het beleid van de Groep Wetenschap & Technologie en is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de groep en voor de voorbereiding, de coördinatie en de uitvoering van het beleid.
Meer info
 

Overlegorganen Groep Wetenschap en Technologie

Groepsoverleg

Het Groepsoverleg is een overleg tussen het Groepsbestuur en de departementsvoorzitters, waarop het onderzoeksbeleid en algemeen beleid voorbereid en besproken worden.
Meer info
 

Bureau ADS

Het Bureau ADS is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de Arenberg Doctoral School.
Meer info
 

Raad Jong ZAP

De Raad Jong ZAP denkt na over en genereert ideeën voor groepsbrede beleidsvoorstellen voor het verbeteren van de onderzoeksomgeving en onderwijsomgeving, voor het ontwikkelen van ambitie en strategie, voor het creëren van een stimulerende organisatiecultuur met een langetermijnvisie gericht naar 2025.
Meer info
 

 

ICT-raad

De ICT-raad adviseert het Groepsbestuur over het ICT-beleid van de groep en behartigt de belangen van de groep in de ICT-beleids- en adviesorganen van de universiteit.
Meer info
 

Campusbibliotheekraad

De campusbibliotheekraad adviseert het Groepsbestuur over het bibliotheekbeleid van de groep en behartigt de belangen van de groep in het bibliotheekbeleid van de universiteit.
Meer info
 

Administratief Overleg

Het administratief overleg adviseert het Groepsbestuur over administratieve aangelegenheden.
Meer info